#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Společnost Všeobecný lékař přijme sestry i lékaře

29. 5. 2023

Ryze česká zdravotnická společnost Všeobecný lékař, která poskytuje služby ambulantní péče praktického lékaře po celé republice, hledá do svého týmu nové kolegy − zejména sestry a lékaře pro domovy seniorů, v nichž mimo jiné působí.

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

   

Seznamte se...

Všeobecný lékař je moderní dynamická a ryze česká rodinná společnost, která působí po celé republice. V roce 2014 ji se svým manželem založila prim. MUDr. Olga Janovská a provoz začínal v jedné ambulanci. Dnes již sdružuje do vlastní sítě celkem 44 ordinací praktických lékařů pro dospělé i pro děti a dorost, čímž se stala třetím největším poskytovatelem služeb PL u nás.

Ordinace pod hlavičkou „Všeobecný lékař“ dnes najdete nejen ve velkých městech, ale zejména v menších obcích, kde byl donedávna problém s přiměřenou dostupností zdravotní péče. „Od samého počátku bylo filozofií naší firmy poskytnout kvalitní péči všeobecného praktického lékaře především v geograficky znevýhodněných oblastech republiky, kde chybějí lékařské ordinace,“ říká prim. Janovská.

Společnost registruje pacienty všech zdravotních pojišťoven. Vedle toho poskytuje služby lékařů a sester ve více než 90 domovech pro seniory, Alzheimer centrech i dalších sociálních institucích a zajišťuje rovněž návštěvní služby v terénu. 

Hledají se (nejen) sestry do domovů

V současné době má společnost téměř 300 zaměstnanců, kteří pracují v nadstandardně vybavených a designově zařízených ordinacích disponujících nejmodernější diagnostickou technikou. Kromě toho mohou zaměstnanci využívat řadu zaměstnaneckých benefitů.

„Nelékařský i lékařský zdravotnický personál nabíráme kontinuálně. Nyní však posilujeme zejména týmy lékařů a sester pro domovy seniorů,“ říká náborářka Všeobecného lékaře Lucie Pfauserová s tím, že aktuálně volné pozice jsou pro zájemce dostupné na webových stránkách společnosti v sekci Kariéra.

(pr)



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#