#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Zasáhl do vašeho života parkinson? Na webináři s odborníky získáte spoustu užitečných informací

27. 3. 2023

Na programu online akce nazvané Jak se žije s Parkinsonovou chorobou? jsou zajímavé přednášky, díky kterým nahlédnete na „parkinsona“ z pohledu neurologie, psychiatrie i samotných pacientů. Účast přislíbily lékařky MUDr. Tereza Uhrová a prof. MUDr. Irena Rektorová, Ph.D., a za pacienty Ing. Romana Skála-Rosenbaum. Webinářem bude provázet Jolana Voldánová.

Co vás na webináři čeká a nemine?

Psychiatrička MUDr. Tereza Uhrová z Neurologické kliniky 1. lékařské fakulty VFN v Praze se ve své přednášce zaměří na to, co je pro Parkinsonovu nemoc specifické v psychické oblasti. Objasní, proč je třeba o psychické zdraví dbát kontinuálně během všech fází nemoci a úzce spolupracovat s ošetřujícím neurologem a psychiatrem. Seznámí přítomné i s tím, jak se pacienti do péče psychiatra dostanou.

Neuroložka prof. MUDr. Irena Rektorová, Ph.D., z Fakultní nemocnice u Sv. Anny v Brně účastníkům ve své přednášce přiblíží problematiku časné diagnostiky a léčby pokročilých stadií Parkinsonovy nemoci s využitím invazivních lékařských postupů, kupříkladu nových technologií apod.

Příspěvek Ing. Romany Skály-Rosenbaum, ředitelky pacientské organizace Parkinson-Help z. s., nabídne praktické tipy pro život s Parkinsonovou chorobou. Účastníci webináře tak mohou získat cenné informace, jak si usnadnit každodenní život díky pomůckám, co je dobré používat, rady a tipy z praxe v oblasti hygieny, oblékání a obouvání, chůze, stravování aj.

Jak a proč se na webinář registrovat?

Na webinář je třeba se předem přihlásit prostřednictvím registračního formuláře . Získáte tak také přímý odkaz na stránku, kde se bude webinář v pátek 14. dubna od 17 do cca 18.15 hodin vysílat.

Registrace na webinář je zdarma. Umožní vám při zachování anonymity (účastníci jsou přihlášeni pod zvolenou přezdívkou) mimo jiné se také ptát přednášejících během vysílání na vše, co vás v souvislosti s onemocněním Parkinsonovou chorobou zajímá či trápí.

(red)



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#