#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

O systému prevence, sledování a léčby dekubitů budou odborníci jednat u 7. kulatého stolu

22. 10. 2019

Zhodnotit dosažené výsledky, náměty a aktivity ke světovému dni Stop dekubitům a také informovat odbornou i laickou veřejnost o tom, jak probíhá implementace doporučení Evropského poradního panelu pro prevenci dekubitů (EPUAP), bude mít za cíl v pořadí již sedmý kulatý stůl, který se bude konat ve čtvrtek 21. listopadu na Ministerstvu zdravotnictví ČR. Mediálním partnerem akce je portál www.prosestru.cz.

Cílem setkání bude také diskutovat o návrhu národní strategie v oblasti systému prevence, sledování výskytu dekubitů a jejich ošetřování v České republice, která byla formulována na prvním setkání v roce 2014. V úvodu jednání budou účastníci seznámeni s dosaženými výsledky v oblasti managementu dekubitů od posledního kulatého stolu, s výsledky využití portálu Dekubity.eu a výsledky ankety „Péče o dekubity na pediatrických pracovištích“. Panelové diskuse se zúčastní zástupci poskytovatelů zdravotních služeb, kteří budou sdílet své zkušenosti, dále plátci péče a hovořit se bude i o mezinárodních aktivitách v oblasti prevence a léčby dekubitů. Významným sdělením pak bude informace o realizaci konference EPUAP v Praze příští rok.

Ke kulatému stolu jsou pozváni zástupci odborných a profesních organizací, Ústavu zdravotnických informací a statistiky ČR, Kanceláře zdravotního pojištění, zástupci poskytovatelů zdravotních služeb, vzdělávacích institucí, zdravotních pojišťoven, pacientských organizací, podniků, lékárenství i médií.

Závěry z tohoto jednání vám přineseme na stránkách www.proSestru.cz v rubrice Novinky.

Redakce proSestru.cz



Štítky
Sestra specialistka na hojení ran
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#