#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

LETNÍ SOUTĚŽ: Vyhrajte e-book Svačím zdravě se STOBem!

26. 7. 2019

Máte přes den hlad, který zaháníte, kde čím? Nevíte, jak si rychle a jednoduše připravit zdravou svačinu nebo se vaše kreativita "smrskla" na jogurt s ovocem?

Dne 2.října byly vylosovány Romana Z., Jana D. a Lucie M. Gratulujeme!

Pak si pořiďte e-book Svačím zdravě se STOBem. Dozvíte se v něm nejen, jak má vypadat nutričně vyvážená svačina, nebo v čem se liší dětské svačinky od dospěláckých, ale na 80 stránkách naleznete také řadu zdravých rad a receptů na pestré a vyvážené svačinky.

Soutěžíme o 3 knihy. Vyhrávají tři náhodně vylosovaní soutěžící, kteří správně odpoví na soutěžní otázku do 30. 9. 2019. Soutěžte ZDE.




Štítky
Nutriční terapeut Sestra Dentální hygienista Všeobecná sestra Asistent/ka ochrany veřejného zdraví Ortoptista Porodní asistentka Stomická sestra Zdravotní laborant Pracovník v sociálních službách Zdravotnický záchranář Praktická sestra Radiologický asistent Biomedicínský technik Dětská sestra Všeobecná sestra - ARIP-JIP Diabetologická sestra Sestra v domácí péči Fyzioterapeut Ergoterapeut Zubní technik Dentální hygienistka Psychiatrická sestra Sestra v chirurgických oborech Sestra v interních oborech Sestra pro perfuziologii Perioperační sestra Student ošetřovatelských oborů - SŠ Student ošetřovatelských oborů - VOŠ Student ošetřovatelských oborů - VŠ Neonatologická sestra Komunitní sestra Dětská sestra pro intenzivní péči Sestra specialistka na hojení ran Onkologická sestra Instrumentářka/sálová sestra Geriatrická sestra Logoped Endoskopická sestra Optometrista
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#