#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Bestseller o hubnutí se vrací, tentokrát pod heslem: „Já zhubnu – s rozumem, zdravě a natrvalo“

13. 6. 2022

Základní česká publikace o zdravém, účinném a laskavém hubnutí vyšla v nakladatelství Smart Press již v několika vydáních a stala se bestsellerem. Tým autorů STOB – Iva Málková, Hana Pávková Málková a Martin Pávek – proto přichází s výrazně přepracovaným vydáním pod názvem „Já zhubnu – s rozumem, zdravě a natrvalo“.

Laskavý průvodce k trvalé změně

Kniha je unikátní tím, že se zabývá psychikou, výživou a pohybem. Řeší nejen otázku jídelníčku a pohybu – tedy co jíst a jak se hýbat, ale také proč lidé jedí jídlo navíc (ze stresu, k umocnění pohody) a jak jedí (automatické neuvědomělé jedení). Autoři vycházejí z metodiky STOB a celoživotní praxe Ivy Málkové, která propojila důkladnou znalost lidské psychiky i osobní zkušenost s nadváhou a dokázala teoretické znalosti převést do praktického života. Kniha se tak stává komplexním laskavým průvodcem na cestě k trvalé změně životních návyků. Čtenáři spolu s ní shodí nadbytečné kilogramy, budou si jídla více užívat, a především budou žít radostnější život, protože budou jeho aktivními tvůrci.

Autoři vycházejí z důvěrné znalosti českého prostředí a z kognitivně-behaviorální psychoterapie (KBT), která učí lidi pracovat s myšlením, emocemi a chováním a využívá se na zvládání jakýchkoli změn nevhodných návyků. Dále je uplatněn směr mindfulness. Používané metody jsou založené na vědeckých poznatcích a zároveň prověřené dlouhými lety praxe a desítkami tisíc účastníků kurzů zdravého hubnutí pořádaných společnosti STOB (více na: www.stob.cz).

Malé kroky mohou být efektivnější než ty velké

Pokud chce člověk dosáhnout nějaké trvalé změny, musí mu být při této změně lépe – jinak se zase vrátí k původním zlozvykům. Čím menší změnu udělá, tím je větší naděje, že ji přijme za svou. Kniha nabízí vyzkoušený program rozložený do 12 lekcí, který čtenáře přivede ke kvalitnějšímu životu. V průběhu 12 týdnů tak pracuje nejen na změně chování, ale mění i své myšlení a emoce, které k nevhodnému chování vedou. Tyto změny probíhají pomalu a postupně po předem naplánovaných krůčcích.

V průběhu týdnů čtenáři odhalují spouštěče jídla, které vedou k jídlu navíc. Tím, že si tyto spouštěče uvědomí, je již snazší pracovat na tom, aby nenechali svého „autopilota“ bezmyšlenkovitě natáhnout ruku po jídle oproti plánu. Úspěch v plnění dílčích cílů pak roztáčí spirálu dalších úspěchů a člověk nepropadá zoufalství, že žádná dieta nefunguje. Naučí se tvořivě sestavit jídelníček, který mu chutná, najít si pohyb, který ho baví nebo mu alespoň nejméně vadí, a má z takového života radost.

Pro laiky i odborníky

Nové vydání knihy je obohaceno o 25 audio- a videonahrávek, které lze spustit pomocí QR kódu. Nahrávky díky videím s různými druhy cvičení vedou ke zvýšení tělesné zdatnosti, díky relaxacím a meditacím ovšem také ke zvýšení psychické odolnosti. Čtenáři tak získají pocit, že je hubnutím celou dobu provází odborník a podává mu pomocnou ruku i u něj doma.

Publikace poslouží nejen laikům, může být rovněž inspirací pro odborníky, kteří vedou k redukci váhy své pacienty. Knihu lze objednat na: www.stob.cz


Soutěžte s námi a vyhrajte český bestseller nejen o hubnutí

Kdo by nechtěl shodit pár či více kilogramů, udržet si svou váhu nebo se naučit správné životosprávě? Právě toho můžete docílit s novou knihou z nakladatelství Smart Press nazvanou „Já zhubnu – s rozumem, zdravě a natrvalo“, kterou napsal autorský tým ve složení Iva Málková, Hana Pávková Málková a Martin Pávek. Jedná se o nové výrazně přepracované vydání knihy, která se stala naprostým bestsellerem a již pomohla mnoha lidem splnit si svůj sen o lepší postavě. 

Kniha je k dostání na webu společnosti STOB. Kdo však odpoví správně na naši soutěžní otázku a bude vylosován, získá ji od nás zcela zdarma. Soutěžte ZDE.


(red)

Foto: archiv STOB   



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#