#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Již tradiční Veletrh práce ve zdravotnictví letos přilákal desítky zaměstnavatelů a stovky zájemců

8. 11. 2023

Více než 600 návštěvníků zavítalo ve středu 25. října 2023 do olomouckého Clarion Congress Hotelu na již čtvrtý ročník Veletrhu práce ve zdravotnictví. V rámci největšího akce svého druhu u nás se letos prezentovalo rekordních 50 zaměstnavatelů, kteří dohromady zastupovali více než 130 nemocnic a zdravotnických zařízení v Česku a na Slovensku.

PUBLIC RELATIONS

   

Návštěvníci měli možnost získat přehled o současné situaci na trhu práce ve zdravotnictví, zorientovat se ve stovkách nabídek, a především navázat osobní kontakt s potenciálními budoucími zaměstnavateli. Nešlo přitom jen o mladé lékaře či mediky. Veletrh byl stejně jako v předchozích letech určen všem zdravotnickým oborům.

Vedle množství informací si zájemci odnášeli i praktické zkušenosti. Na místě totiž měli v rámci doprovodného programu možnost vyzkoušet si například chirurgické či laparoskopické šití a další dovednosti. 

„Jsme velice rádi za každoročně rostoucí zájem a účast návštěvníků i vystavovatelů,“ dodává jeden z organizátorů akce MUDr. Ondřej Česák. Veletrh práce ve zdravotnictví se navíc neomezuje pouze na Česko, ale koná se i na Slovensku, kde se k Martinu letos poprvé přidala i Bratislava.

Kdy a kde se veletrh bude konat v příštím roce, se dozvíte na webu organizátorů akce a na jejich facebookovém profilu.

(red)



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#