#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Mějte tvář jako hollywoodská hvězda. Tajemství je v jídle i kosmetice

7. 11. 2021

„Čas nezastavíš,“ praví okřídlené úsloví. Existují však způsoby, jak můžeme jeho působení zpomalit nebo alespoň zamaskovat. Ženy jsou v tomto umění přebornice. A když ještě mají k ruce vynikajícího pomocníka v podobě kvalitní a účinné kosmetiky, je téměř vyhráno. Perricone MD je možná přesně tím vyvoleným, kterého hledáte.

Z vrásek si vrásky nedělejte

Tajemství krásných tváří hollywoodských hvězd – i tak se mluví o americké kosmetice Perricone MD. Milují ji hvězdy jako Charlize Theron, Uma Thurman, Gwyneth Paltrow nebo z českých hereček například Jitka Schneiderová. A vědí proč. Výrobky této značky neobsahují ftaláty, sírany, parabeny, oleje, mastek, minerální oleje, silikony ani vazelínu. Naopak jsou bohaté na antioxidanty a živiny, které jsou tělu vlastní. Značku Perricone MD totiž vytvořil dermatolog a nutriční specialista dr. Nicholas Perricone, jenž je světově uznávaným odborníkem na zdravé stárnutí. Razí holistický, třístupňový systém péče o pleť a tělo, který zahrnuje nejen protizánětlivou stravu, ale i doplňky stravy a správnou kosmetickou péči.

Připravte se na zimu

Podzim přináší nejen záplavu barev v přírodě, ale i podzimní plískanice, jež se mohou nepěkně podepsat na naší pleti. I proto je důležité sáhnout po správné kosmetice, která udrží naši pleť hydratovanou, krásnou a svěží. Z produktů Perricone MD můžete sáhnout po těchto:

  • Cold Plasma Plus+ je kultovní řada, jenž zahrnuje víceúčelové produkty, které podporují ty nejviditelnější znaky zdravé a mladistvě vypadající pleti. Klíčovým je u ní patentovaný systém tekutých krystalů, který umožňuje rychlejší a hlubší pronikání všech složek do pleti. Aktuální novinkou je svým složením unikátní intenzivní hydratační komplex určený pro sušší pleť.
  • Essential Fx Acyl-Glutathione je řada oblíbená pro svoji výjimečnost v prevenci vrásek, ale také ve schopnosti vyhlazení jemných linek. Účinné látky acyl-glutathion a směs vitaminů F zajišťují posílení pleti. Viditelně obnovují ochrannou hydratační bariéru pleti, udržují živiny uvnitř pokožky a zabraňují účinku vnějších škodlivých vlivů. Rozzářené a „šťavnaté“ pleti si všimnete už po prvním použití.
  • Zlatou tečkou je pak novinka – High Potency Classics Growth Factor Liftingové a zpevňující denní i noční oční sérum, které doplňuje Growth Factor Liftingové a zpevňující sérum na obličej. Obsahuje polyamidový růstový faktor, membránu z vaječných skořápek a zapouzdřený retinol, je velmi lehké a zároveň vysoce účinné. Přináší viditelný liftingový efekt, napomáhá pleť zvláčňovat, navrací jí pevnost a pružnost a redukuje i váčky pod očima.

Hýčkejte se

Krásná a zdravá pleť je snem snad každé ženy. S kvalitní kosmetikou, zdravým životním stylem, vyváženou stravou a správnou a pravidelnou péčí toho můžete snadno dosáhnout. Více o pleťové i dekorativní kosmetice Perricone MD se dozvíte na webu: www.perriconemd.cz

https://www.perriconemd.cz/

Zdroje:

www.perriconemd.cz/o-nas

www.perriconemd.cz/novinky

reklamní sdělení



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#