#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

POZVÁNKA NA KURZ: Získejte právní jistotu v paliativní péči

15. 12. 2021

Pracujete v paliativní péči, zajímáte se o ni, případně uvažujete o práci v ní? Pak byste měli vědět, které právní aspekty je třeba v této oblasti znát. Seznámit se s nimi můžete prostřednictvím kurzu, jejž v lednu 2022 pořádá organizace RG RYCON, z.s.

Kurz s názvem „Kroky k právní jistotě v paliativní péči“ se koná ve čtvrtek 27. ledna 2022 v Hradci Králové. Startuje v 9 hodin ráno a potrvá cca do 17 hodin. Lektoři JUDr. Barbora Steilauf, MA, Ph.D., a prim. MUDr. Ondřej Kopecký seznámí přítomné s problematikou paliace z právního hlediska. Probrány budou mimo jiné základní právní nástroje a jejich role při rozhodování v klinické praxi při péči o dětské i dospělé pacienty. Účastníci také budou moci zkusit identifikovat právní, etické, komunikační a medicínské problémy v typických situacích prezentovaných formou kazuistik. Dále si vyzkouší sepsání konkrétních záznamů v dokumentaci a seznámí se i s konceptem dříve vysloveného přání.

Kurz je akreditován Českou lékařskou komorou, takže lékařky získají kromě certifikátu 6 kreditů. Pro sestry, nutriční terapeutky a zdravotně-sociální pracovnice je kurz registrován u České asociace sester. Pro matky na rodičovské dovolené je navíc účast zdarma, neboť celý projekt je financován z fondů EU.

Získat bližší informace a vyplnit přihlášku můžete zde.



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#