#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Konec trápení kvůli padání vlasů − řešení existuje a je dostupné

31. 5. 2022

Nadměrné vypadávání vlasů je nepříjemný estetický problém, se kterým se potýkají ženy i muži. S řídnoucími vlasy se však dá úspěšně bojovat, protože správná péče s kvalitními a inovativními vlasovými výrobky přináší viditelný efekt.

Šampon a sérum jako základ péče

Touha po hustých a zdravě vypadajících vlasech je společná ženám v každém věku. Padání a řídnutí vlasů coby projev stárnutí, nadměrného stresu nebo třeba v důsledku prodělaného onemocnění COVID-19 je problém postihující velké množství osob. Klíčem k řešení a obnově růstu vlasů mohou být produkty Revalid, jež zajistí komplexní vlasovou péči.

Základem je stimulující šampon, který obsahuje inovativní složku Redensyl – látku vytvořenou na základě poznatků z oblasti regenerativní medicíny. Tato aktivní složka cíleně působí na buňky vlasového folikulu a podporuje růst nových vlasů. Stejnou látku obsahuje také sérum podporující přirozený růstový cyklus vlasů. Klinické studie provedené pod dohledem dermatologů prokázaly, že Revalid Regrowth Serum zvyšuje hustotu vlasů až o 8 %. Pelyňkový extrakt, který je součástí séra, doplňuje revitalizační účinky Redensylu a další složky, jako jsou aminokyseliny a panthenol, hydratují vlasy i pokožku hlavy. Samozřejmostí je nulový obsah parabenů, sulfátů a silikonů. Sérum je určené ke každodennímu užívání po dobu 3−6 měsíců.

Ke kvalitním výrobkům přidejme šetrné zacházení

Pro růst vlasů je zásadní nejen volba správných vlasových výrobků, ale také pravidelná péče kadeřníka. Zastřihávání konečků má pro růst vlasů nezanedbatelný význam a mělo by probíhat každých 6−8 týdnů. Odumřelé konce jsou pro vlasy zátěží, proto se vyplatí při každém stříhání odstranit přibližně půl centimetru vlasů. Dalším krokem pro podporu jejich zdraví jsou pravidelné masáže hlavy, jež prokrvují pokožku. Ideální načasování masáže je po použití vlasového séra, které se po aplikaci do mokrých vlasů již neoplachuje. Pro jeho maximální účinek je doporučeno 6 hodin po aplikaci séra chránit vlasy před kontaktem s vodou.

Vlasy ocení i péči zevnitř

Růst a kvalita vlasů obecně závisí na věku, celkovém zdravotním stavu, složení stravy i na typu vlasů. Vlasy pro svůj růst potřebují mnoho živin, které může vedle správně složeného jídelníčku zajistit také doplněk stravy Revalid Hair Complex. Kapsle, jež se užívají 2× denně, obsahují vitaminy řady B, vitamin D3, minerály zinek, měď a železo, aminokyseliny a rostlinné výtažky podporující růst vlasů. Nechybí ani důležitá látka biotin. Kapsle s velmi moderní kombinací aktivních složek ocení nejen vlasy, ale také nehty. Užívat by se měly po dobu 3 měsíců.

Kdy zpozornět kvůli padání vlasů?

Vypadávání přiměřeného množství vlasů je normální jev a vlasy se tímto způsobem pravidelně obnovují. Pokud se však na hřebenu, ve sprše, nebo dokonce na polštáři objevuje velké množství vlasů, je vhodné zbystřit a začít věnovat vlasům zvýšenou péči. Průměrný počet vlasů na hlavě je 75−150 tisíc a denně jich běžně vypadne 70−100. Při vyšších počtech již může být úbytek vlasů viditelný. Kombinace pravidelné péče, stimulujícího šamponu a séra podporujícího růst pomáhá zlepšit prokrvení pokožky, posiluje vlasové kořínky, prodlužuje růstovou fázi a zvýší objem vlasů. Trápení kvůli řídnoucím vlasům může být díky této komplexní péči konec a husté vlasy budou opět působit zdravě a elegantně.

(pak)

KOMERČNÍ SDĚLENÍ

Zdroje:
1. Revalid® komplexní péče o vlasy. Ewopharma, 2019. Dostupné na: www.revalid.cz/?saveOptinHistory=&cHash=4d138e3bf450f369c8506b0a9d13f7b3
2. Jak zvýšit hustotu vlasů a podpořit jejich růst? Ewopharma, 2019. Dostupné na: www.revalid.cz/magazin/jak-zvysit-hustotu-vlasu-a-podporit-jejich-rust?utm_source=FB&utm_medium=post&utm_campaign=clanek+hustota+vlasu
3. Stárnutí vlasů. Ewopharma, 2019. Dostupné na: www.revalid.cz/pece-o-vlasy/problemy-s-vlasy/starnuti-vlasu



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#