#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Můžeme zlepšit kvalitu života svých pacientů?

13. 8. 2018

Jedinečná a průlomová klinická studie naznačuje, že okamžitá* a dlouhotrvající úleva od bolesti s elmex® Sensitive Professional™ významně zlepšuje kvalitu života pacientů.

Jako odborníci v oblasti zubního lékařství se zajímáme o hypersenzitivitu dentinu z mnoha důvodů, ale víme o tom, do jaké míry ovlivňují citlivé zuby kvalitu života pacienta? V tomto ohledu přináší pozitivní zprávy jedinečná klinická studie, která potvrzuje, že zubní pasta elmex® Sensitive Professional™ poskytuje statisticky významné zlepšení ústního zdraví. Tyto první výsledky dvojitě zaslepené, kontrolované studie ukazují, jak významnou roli léčba hypersenzitivity dentinu v kvalitě života představuje. Doporučení zubní pasty elmex® Sensitive Professional™ pomáhá pacientům s citlivostí, aby si užívali života bez omezení.

Klinická studie testovala unikátní Pro-Argin® technologii (dostupnou v zubní pastě elmex® Sensitive Professional™). Zmíněná technologie opravuje citlivé oblasti zubů a uzavírá dentinové tubuly materiálem podobným dentinu. Uzávěry dentinových tubulů jsou odolné vůči kyselinám a přináší dlouhodobou úlevu od bolesti citlivých zubů.


Jedná se o první klinickou studii, která ověřila přínos technologie pro řešení hypersenzitivity pro kvalitu života v průběhu 24 týdnů v porovnání s negativní kontrolou.

Doplňující údaje ke studii:

  • Studie zahrnovala 273 účastníků ze tří evropských zemí.
  • Autoři studie: prof. S. Doméjean (Francie), prof. C. Gernhardt (Německo) a prof. P. Schmidlin (Švýcarsko).
  • Zkoumaný parametr: změna kvality života v oblasti ústního zdraví, hodnocená pomocí standardizovaného dotazníku OHIP-49 (Oral Health Impact Profile) po dobu 24 týdnů.
  • Závěr: Statisticky významné zlepšení kvality života v oblasti orálního zdraví u testované skupiny, která používala zubní pastu s technologií Pro-Argin® po dobu 24 týdnů v porovnání s negativní kontrolní skupinou (p = 0.005).

*Při přímé aplikaci zubní pasty koncem prstu a masáži po dobu 1 min.

Zdroj:

https://www.colgatetalks.com/hypersensitivity-quality-of-life/



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#