#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Revoluci v péči o stomie představí webinář

18. 5. 2021

„3 S“ – stoma, skin, soul (tedy stomie, kůže a duše) – je heslem mezinárodní společnosti Dansac, která se zabývá vývojem, výrobou a marketingem produktů pro péči o stomie. Jejím posláním je zlepšit kvalitu života lidí se stomií, ale také ošetřujícího personálu, který o ně pečuje. Právě pro tyto zdravotníky společnost připravila on-line webinář, který představí revoluční novinky v péči o stomie.

O své se zkušenosti se podělí pacienti i sestry

Webinář s pořadovým číslem II se koná v pondělí 24. května od 16.00 hodin pod tímto odkazem. Věnovat se bude nejen inovativní technologii a jejímu vlivu na kvalitu života stomických pacientů. V rámci programu zazní rovněž zkušenosti českých i zahraničních pacientů s konkrétními stomickými pomůckami a prezentovány budou také zkušenosti českých sester.

Inovativní technologie jako účinná ochrana kůže

Hovořit se bude o zásadních vlastnostech nových stomických pomůcek, jimiž jsou přilnavost a absorpce. Dále budou představeny budou výsledky hodnocení kroužků TRE a nové produktové řady NovaLife TRE, mezi jejichž hlavní benefity patří právě přilnavost, absorpce a rovnováha pH. Technologie TRE totiž obsahuje jedinečný pH pufr s vysokou pufrační kapacitou, čímž udržuje pH přirozeně zdravé kůže (4–6) a pomáhá tak snížit aktivitu agresivních trávicích enzymů. Tím výrazně přispívají ke sníženému výskytu peristomálních obtíží.

Soutěž spojí příjemné s užitečným

Příjemným zpestřením celého webináře bude soutěž, kterou si organizátoři připravili. Na soutěžní otázky budou moci odpovídat účastníci v průběhu celého webináře. Na jeho konci proběhne slosování správných odpovědí a vylosovaní výherci získají produkty společnosti HARTMANN-RICO.

(red)

REKLAMNÍ SDĚLENÍ

Zdroj: Zdravá pokožka pro zdravý život – novinka Dansac TRE Seals. Ošetřování ran, 2021. Dostupné na: www.lecbarany.cz/clanky/zdrava-pokozka-pro-zdravy-zivot-novinka-dansac-tre-seals



Štítky
Všeobecná sestra Stomická sestra Praktická sestra Sestra v chirurgických oborech Sestra v interních oborech Endoskopická sestra
Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#