#PAGE_PARAMS# #ADS_HEAD_SCRIPTS# #MICRODATA#

Workshopy, cvičení i ochutnávky zdravého jídla - Den zdraví se STOBem bude i letos bohatý

11. 10. 2021

Chcete zhubnout, ale stále se vám to nedaří? Zajímáte se o zdravý životní styl a rádi cvičíte? Pak si nenechte ujít již 25. ročník Dne zdraví se STOBem, který se bude letos konat 23. října nově v prostorách Konferenčního centra City na pražské Pankráci. Akce začíná v 10.00 hodin a potrvá až do 18.00 hodin.

Po celý den budou zájemcům zdarma k dispozici lektoři STOBu a další odborníci, kteří připravili nejen zajímavé workshopy, ale také řadu cvičení, jež bude letos možné absolvovat i online. Kromě toho si zájemci budou moci nechat přímo na místě změřit složení těla, poradit se jak skoncovat s kouřením, případně konzultovat další otázky týkající se zdraví a zdravého životního stylu. Chybět nebudou ani tradiční ochutnávky pokrmů včetně netradičních.

Hubnutí hlavou, všímavé jedení i nejčastější chyby...

Během dne vystoupí řada odborníků, mezi nimi Mgr. Tereza Beníčková se svým workshopem nazvaným Jak „zhubnout hlavou“? Pomocí kognitivně-behaviorální terapie, Mgr. Petra Mocová s dalším workshopem Všímavé jedení nebo Lenka Vymlátilová s přednáškou 10 nejčastějších výživových chyb při hubnutí.

https://www.stob.cz/cs/den-zdravi
https://www.stob.cz/cs/den-zdravi

Z pohybových aktivit jsou připraveny například lekce aerobiku a posilování, hormonální jógy, salsy, latino či movie dance. Kdo nezvládne dorazit na akci osobně, může si cvičení vyzkoušet s předstihem v pohodlí domova. Od neděle 17. října do pátku 22. října budou probíhat on-line lekce cvičení na platformě Zoom. Kapacita je však omezená, proto je třeba se na každou lekci předem přihlásit. Bližší informace včetně podrobného programu naleznete zde.

Letošní Den zdraví se STOBem se uskuteční pod záštitou ministra zdravotnictví Mgr. et Mgr. Adama Vojtěcha, MHA, a místostarosty Prahy 4 Ing. Zdeňka Kováříka. Hlavními partnery akce jsou Magistrát hl. města Prahy, Městská část Praha 4 a lékárny Dr. Max. Organizátory jsou spolek Hravě žij zdravě a společnost STOB (Stop obezitě). 

redakce proSestru.cz



Přihlášení
Zapomenuté heslo

Zadejte e-mailovou adresu, se kterou jste vytvářel(a) účet, budou Vám na ni zaslány informace k nastavení nového hesla.

Přihlášení

Nemáte účet?  Registrujte se

#ADS_BOTTOM_SCRIPTS#